MICHIU

MICHIU Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 36 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Michiu. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 22:28 beste sushi van Amsterdam waanzinnig lekker, mooi opgemaakt en geweldige smaken. niet goedkoop
20 feb 2022 om 21:18 Eten op zich lekker, maar wel duur voor de hoeveelheid die je krijgt. Aantal stuks dimsum wordt niet aangegeven. Bezorgen zou 30 minuten duren, dat werden er 70.
1 feb 2022 om 22:20 They have quite unconventional sushi and maybe it's for you but we didn't like it. To make it worse, it's at least 2 to 3 times more expensive than the other sushi places we've tried.
22 jan 2022 om 9:45 Te laat (2uur) en niet byzonder voor het bedrag.
21 jan 2022 om 21:09 2 uur op ons eten gewacht. Wij bestellen er regelmatig. Erg goed eten maar 2 uur wachten is absurd
21 jan 2022 om 14:29 Heerlijke sushi, snel bezorgd, net even anders dan wat je gewend bent! Exclusief!
16 jan 2022 om 17:09 Absoluut de lekkerste sushi van Amsterdam
9 jan 2022 om 23:33 Kan niet wachten om op locatie te komen eten. Meer dan genoten, klasse!
26 nov 2021 om 21:26 Duurde 2 uur
13 nov 2021 om 11:10 Delicious as always!!!
2 okt 2021 om 14:23 Heel lekker eten, warm geleverd! Is wel prijzig want rijst is niet inbegrepen
18 jun 2021 om 18:43 A bit expensive but quality is worth it. Is the best sushi delivery in Amsterdam. At least is not the kind of all-you-can eat sushi, but real Japanese style.